Aanbieding!

Plasma Aansteker Skull

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 11,95.

✔ Binnen 30 minuten volgeladen
✔ Zeer betrouwbaar in alle weersomstandigheden
✔ Batterij led indicatie
✔ Zeer geschikt voor vuurwerk en rookwaar

Categorie:

Beschrijving

Nooit meer zorgen om een aansteker die het wellicht niet doet door een te harde wind of te weinig gas!

Onder andere zeer goed te gebruiken voor het veilig afsteken van rookwaar, kaarsen en vuurwerk. De meest betrouwbare en best verkochte aansteker vanaf 2019 tot heden is volledig elektrisch en wordt geïdentificeerd als plasma aansteker.

Deze Luxe Plasma Aansteker is windbestendig en beschikt over een oplaadbare Accu. De led indicator aan de zijkant is erg handig, hierdoor valt af te lezen hoeveel stroom er nog in de accu zit: Je zit nooit meer plotseling met een lege aansteker.

Pro Tip: Ideaal voor het aansteken van rookwaar, vuurwerk en kaarsen.

In deze vernieuwde editie van de Plasma Aansteker is de Accu verbeterd. Hierdoor gaat de Aansteker niet alleen langer mee, maar is die ook weer binnen 30 minuten opgeladen.

Hoe werkt het?
De Kwaliteit en Luxe Plasma aansteker is een revolutionaire aansteker met Tesla-plasma techniek die elektriciteit gebruikt in plaats van gas om een plasmagolf te genereren die heter is dan vuur.

Voordelen
Volledig windproof, spatwaterdicht en goedgekeurd voor luchthavens, zodat de aansteker overal mee naar toe kunt nemen. Deze aansteker is perfect voor het roken van sigaretten en zelfs het afsteken van vuurwerk gaat gemakkelijk.

Oplaadbaar
Deze Plasma aansteker is oplaadbaar en kan tot 300 ontstekingen per lading gebruikt worden. Laad hem op met de bijgeleverde USB-kabel, in slechts 30 minuten is het weer klaar voor gebruik.

Elegant Design
Vanwege de slanke en het elegante ontwerp trekt De Plasma aansteker de volledige aandacht. Onderscheid je van alle anderen om je heen met een deze luxe aansteker! De aansteker is gemaakt van hoge kwaliteit materialen en kan daarmee gebruikt worden in elke situatie.

Specificaties
Afmetingen: 82 x 30 x 11mm
Materiaal: Aluminium en Zinklegering
Batterijcapaciteit: 220MA 3.7V
Oplaadduur: 30 minuten
Oplaad Poort: Micro USB
Gewicht: 80 Gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plasma Aansteker Skull” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *